Jabal al-Qal’a

Jabal al-Qal’a. Nama lain “Amman Citadel”

tempat dia ni kat temgah bandar Amman Jordan, aku pun tak tawu sangat ape sejarah tempat ni. hahaha

Dari tempat ni korang bole tengok bandar Amman.

masuk dia bayar bape ringgit entah, murah je.. kalau pegi Amman boleh la jalan jalan sini 🙂

IMG_8576

ni hah gambar dari atas, nampak bandar Amman. hehe

IMG_8611

lekluuu amik gambar dengan akak aku. hahaha

IMG_8623

tengah amik amik gambar, ternampak kucing gemok ni. haaa aku memang pantang jumpe kucing gemok gini, comel tuu

teringat kat ROY (kucing aku) hahaha

IMG_8688

yahooo !

IMG_8733

ni senior akak aku, yang kiri sekali kak May student medic, yang tengah tu akak aku, yang kanan sekali tu kak Ainul Arini student Medic jugak, akak kepada Acap.

IMG_8821

macam ayam bertenggek 😛

IMG_8805

haaa ni asal dia tapak masjid, tu yang akak aku acah acah solat tu. hahaha

IMG_8782

kuat kan akak aku tolak, memang bergerak pon. 😛

IMG_8746

ya tiang ni memang tinggi, tapi aku dah berjaya pendekkan dia. 😀

IMG_8823

yoo akak aku

IMG_8854

jalan, ternampak budak gendod ni, amik gambar la. hahaha

IMG_8860

yeahhh tipu kalau tak dapat beza mane anak arab mane anak melayu 😛

IMG_8888

ni kat atas sekali, tu lah bandar Amman, rumah dia semua petak, kedai pun same. hahaha

IMG_8895

heee 😀

IMG_8909

kami sweet. thank you 🙂

IMG_8927

ajet candid je ni 😛

IMG_8980

nak balik dah masa ni, bergambar duluu..

IMG_8942

seperti biasa ! terbang. hahaa

IMG_8993

peace 🙂

IMG_9002

hahaha 007 Malaysia datang Jordan, gini lah jadinya

IMG_9014

saje je amik kat batu ni, tak baca pon ape dia tulis kat batu tu senanye. hahaha

IMG_9019

yeahhhh welcome to Amman Citadel

IMG_9021

bye 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s