Wadi Rum

Wadi Rum. Tempat pasir paling halus dunia. Nak pegi padang pasir dia tu kene naik pick up.

pasir dia sejuk, halus sangat. kalau gi sana, nanti korang bole nampak pasir dia tu lain lain warna mengikut tahap kehalusan dia. haaa

1st time aku gi padang pasir ni. hehehe

IMG_7467

nak pegi kat pasir tu naik bende ni. laju.. hehehe

IMG_7496

jauh lah jugak, dekat 10 minit jugak naik ni

IMG_7525

sampai kat sane nampak orang arab bertinggek kat padang pasir tu, macam cun je kalau shoot 😀

IMG_7532

acap dengan berusaha naik atas.

IMG_7539

susah beb senanye nak naik atas ni, satu tapak jalan, masuk kaki kau dalam pasir tu. halus sangat kan pasir dia. gitu lah jadinya

IMG_7543

tu semua geng rombongan aku, student Yarmouk University

IMG_7552

yeahhh

IMG_7562

tulis name dekat pasir. kebiasaan senanye

IMG_7571

akak aku main pasir. hahaha halus beb pasir dia

IMG_7576

ni nama aku dalam bahasa russia. acap yang tuliskan. 😀

IMG_7583

also main pasir macam dak kecik. hahaha

IMG_7609

lawa beb permandangan dia. acap termenung ape lah tu. hahaaha

IMG_7626

para para paradise !

IMG_7627

yeahaaa ! hahaha

IMG_7633

ayooo orang arab betape kat padang pasir

IMG_7635

single jump ! 😀

IMG_7638

ayooo acap. lompatan yang menarik. hahaha

IMG_7659

main pasir.

IMG_7682

Rafie Love Fana hehehe

IMG_7693

ni geng rombongan aku 😀 majoriti student 1st year Yarmouk University

IMG_7714

😀

 IMG_7769

plessing jap atas pickup

IMG_7776

matahari pacak woi

IMG_7801

see batu belakang tu? macam cendawan

IMG_7812

akak aku ready nak gelungsur. hahaha

IMG_7826

wuuu heaven gelungsur kat sini !

IMG_7847

halau hantu gune pasir ke acaner tu? hahaha

IMG_7857

lumba gelungsur dengan acap 😀

IMG_7897

anak pak arab baring atas pasir

IMG_7898

yeahhh

IMG_7904

takde motif. hahaha

IMG_7916

yeahhh sweet kan kami? 😀

IMG_7944

balikkkk.

IMG_7959

bye

IMG_7966

bergambar dengan pak arab. asli arab 😀

IMG_7967

bye wadi rom 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s